Bild: Jon Flobrant

Nextor företagsmäklare i Stockholm

I Stockholm är det svårt att hitta privat boende. Men även företag har utmaningar att finna lokal för sin verksamhet. I centrala Stockholm råder så gott som ständigt hög efterfrågan på kontor, butiker och restauranglokaler. I övriga landet är lokala företagsmäklare inte vanliga, det är en specialistkompetens. Företagsmäklaren hjälper inte bara till med att koppla ihop köpare med säljare. De har jurister som tar fram hyresavtal och det finns ingen annan aktör som har sådan bra vetskap om vad marknadshyrorna är. Lokalens exakta adress avgör hyressättning och vilka paragrafer som är relevanta vid avtalsskrivande.

Nextor företagsmäklare i Stockholm kan hjälpa dig med uthyrning, överlåtelse, förmedling och förhandling i Stockholms centrala stadsdelar, så som Södermalm, Östermalm, Kungsholmen, Vasastan och city.

Jägholm Norrortsmäklarna i Stockholm

Storstockholm växer och en av de snabbast växande regionerna är nordöstra Stockholm och Roslagen där bebyggelsen växer ut snabbt. I Täby, Vallentuna och Österåker pågår ett stort antal stadsdelsbyggnadsprojekt. Regionen är en av de mest välbärgade och områdena är attraktiva. Det gäller att välja boende med omsorg, där gamla slitna områden blandas med populära kvarter med hög efterfrågan. För att få råd är en seriös och kvalificerad mäklare rätt val. Mäklarna hos Jägholm får ofta de finare objekten och det är långt erfaret arbete som ligger bakom framgångarna.

De erbjuder kostnadsfri värdering av din bostad och förmedlar alla typer av bostäder såsom bostadsrätter, radhus, kedjehus, parhus, villor, fritidshus, tomter samt nyproduktion.