Svensk Fastighetsförmedling Halmstad

Svensk Fastighetsförmedling har bra koll på området i Halmstad. De har 7 mäklare, 2 assistenter och 1 mäklarstudent som har jobbat i Halmstad i flera år. Med hjälp av deras lokala kontaktnät kan de lätt matcha rätt köpare till rätt säljare. Svensk Fastighetsförmedlings sammansvetsade grupp mäklare och assistenter strävar alltid för att ge deras kunder affärsmässighet, trygghet och bästa tänkbara service i bostadsaffären.

Svensk Fastighetsförmedling kan hjälpa dig att förmedla bostadsrätter, fritidshus, villor, tomter, gårdar, arrenderätter, kommersiella fastigheter och nyproduktion i hela Halmstads kommun.

ERA Larsson Fastighetsförmedling

Larssons Fastighetsförmedling har varit med i mäklarbranschen i över 50 år och har förmedlat flera tusen bostäder i Halmstadsområdet. Tillsammans med ERA kan Larsson Fastighetsförmedling erbjuda gemensamma krafter för eran störta affär.

Mäklarna på ERA Larsson Fastighetsförmedling har både kunskap och erfarenhet inom mäkleri. Kunderna uppskattar deras ansvar, engagemang och att det arbetar för kundernas bästa. De arbetar alltid för att göra framgångsrik och trygg, både för köpare och säljare.

ERA Larsson Fastighetsförmedling kan hjälpa er med att sälja och köpa de flesta bostäder i Halmstad.

Mäklarhuset Halmstad

Mäklarhuset Halmstad drivs av två mäklare som har varit vänner sedan barnsben. Henrik Borglin och Tommy Karlsson har arbetat som mäklare flera år och har minst sagt varit framgångsrika. 2017 fick Tommy priset för den mäklare med högst kundnöjdhet och snabbast försäljningstakt utav alla mäklare inom kedjan. 2018 blev Henrik ”årets mäklare” inom hela Mäklarhuset. De två mäklarna har länge jobbat som mäklare i Halmstadområdet och har därför väldigt bra koll på området. De har sammanlagt förmedlat ca 1500 bostäder sedan 2007.

Mäklarhuset Halmstad hjälper dig att sälja och köpa de flesta sorters bostäder.